PostgreSQL پایگاه دادهای که همه نیازها را پوشش میدهد!
پایگاه داده Postgresql چیست و چه کاربردی دارد؟
نسخه اولیه PostgreSQL برای اجرا بر روی پلتفرم های مشابه یونیکس طراحی شده بود. در ادامه وابستگی به نوع سیستم عامل از بین رفت تا بتواند روی پلتفرم های دیگری مانند Mac OS X، Solaris و Windows اجرا شود. با استفاده از این پایگاه داده در هفته اول یا دوم یادگیری، بهراحتی میتوانید برنامهای ساده را درکنار پایگاه داده قدرتمندی قرار دهید. در میان پایگاههای داده رابطهای، MySQL یکی از رقبای اصلی PostgresQL بهشمار میآید. در این قسمت به تفاوتهای اصلی پایگاه دادههای MySQL و PostgreSQL اشاره میشود. سری زمانیTimescale PostgreSQL را برای سری های زمانی و تجزیه و تحلیل گسترش می دهد.
بنا بر این دلایل، استقرار و اجرای کارآمد آن را برای کسبوکارهای کوچک یا استارتآپها، چالشبرانگیز است؛ بهویژه اگر تخصص و دانش کافی در این زمینه نداشته باشند. توسعهدهندگان و مدیران سایت، از سرور PostgreSQL برای ساخت موبایل اپلیکیشن و وباپلیکیشن مقاوم در برابر خطا استفاده میکنند. سرور پایگاه داده PostgreSQL هم از نظر تعداد دادههایی که میتواند مدیریت کند و هم از نظر تعداد کاربران همزمان متصل، مقیاسپذیری عالی دارد. PostgreSQL دارای مجموعهای از ویژگیهای قوی است؛ ازجمله فضای کافی برای جداول، تکرار غیرهمزمان عملیات، مبادلات تودرتو، پشتیبانگیری آنلاین و Hot بههمراه برنامهریز و بهینهساز کوئری. انجمن PostgreSQL همچنین پسوندهایی را توسعه داده است که عملکرد پایگاه داده PostgreSQL را گسترش می دهد.
PostgreSQL تجزیه و تحلیل فوق العاده و یک موتور قدرتمند SQL ارائه می دهد. فرآیند طراحی نرمافزار بهگونهای که بتوان از آن در مناطق مختلف استفاده کرد، Internationalization نامیده میشود. این مجموعه از کاراکترهای بینالمللی از طریق رمزگذاری کاراکترهای چند بایتی، تلفیقی ICU، یونیکد پشتیبانی میکند و برای مرتبسازی، قالببندی و حساسیت حروف کوچک و بزرگ به حروف محلی آگاه است. مشاهده پیام های تولید شده توسط PostgreSQL به زبان انتخابی شما نمونه ای از بین المللی سازی است. با PostgreSQL، حتی می توانید یک نمایه عبارت ایجاد کنید، که به جای مقدار یک ستون، بر روی نتیجه یک عبارت یا یک تابع کار می کند.
مقیاسبندی افقی بهمعنای توزیع بار کاری – همان لود بالانسینگ – در چند سرور است. PostgreSQL یک پایگاه داده سازگار با ACID است که همین ویژگی، مقاومت آن را در برابر خطا بسیار بالا برده است. بهطور کلی این قابلیت در هر دیتابیس، نشان میدهد که دادهها در یک سیستم دقیق هستند یا خیر؛ چون با استفاده از این قابلیت، تغییرات ناقص هرگز ذخیره نمیشوند. از طرفی دیگر، ویژگیهای PostgreSQL مانند ثبت پیش از نوشتن دادهها، کنترل همزمانی چند نسخه (MVCC) و بازیابی در زمان حال، انطباق با ACID را ممکن میکند. همچنین، قابلیت ادغام این سیستم با نرم افزارهای محاسبات ریاضی مثل Matlab و R، یکی از مشخصه های مهمی است که در این حوزه ها کاربرد دارند. یکی از حوزه های دیگر که این سیستم مدیریت پایگاه داده در آن برتری دارد، امنیت است.
در یک نگاه کلی، پستگرس اس کیو ال (که در ابتدا postgres نام داشت) یک سیستم مدیریت پایگاه داده اوپن سورس قلمداد می شود. این سیستم دارای سازگاری با سیستم عامل های مختلف است که جزء مهم ترین مزایای آن به حساب می آید. یکی از ویژگی های پایگاه داده PostgreSQL این است که میتواند وبسایتها و اپلیکیشنهای وب پویا را به عنوان گزینهای برای پشته LAMP اجرا کند. بانک اطلاعاتی Postgres متعلق به یک سازمان خاص نیست، بنابراین، با وجود داشتن ویژگیهای کامل و قابل مقایسه با سایر سیستمهای DBMS، در بدست آوردن محبوبیت خود مشکل داشته است. در نهایت میتوان گفت پایگاه داده PostgreSQL به طور گسترده در صنعت مالی، دادههای GIS دولتی، صنعت، فناوری وب، NoSQL و برای جمعآوری دادههای علمی استفاده میشود.
از آنجایی که کاملاً با ACID سازگار است، یک انتخاب ایدهآل برای OLTP (پردازش تراکنش آنلاین) است زیرا این پایگاههای داده باید مرتباً نوشته، خوانده شوند و بهروزرسانی شوند، همراه با تأکید بر پردازش سریع. می توان آن را با هر نرم افزاری که عملیات ریاضی را انجام می دهد مانند Matlab و R ادغام کرد. PostgreSQL دارای چندین پایگاه داده است که با هم یک کلاستر پایگاه داده را تشکیل می دهند. هنگامی که مقدار دهی اولیه می شود، پایگاه داده template0، template1 و Postgres ایجاد می شود. ایجاد پایگاه داده جدید کاربر از طریق پایگاه داده های قالب که از جداول کاتالوگ سیستم تشکیل شده است انجام می شود. PostgreSQL یک سیستم مدیریتی پایگاه داده و یک نمونه تحقیقاتی از پایگاه دادههای نسل بعد است.
از آنجایی که بسیار پایدار است، برای حفظ این DBMS به تلاش بسیار کمی نیاز است. در سال ۱۹۸۶، پروژه PostgreSQL در بخش علوم کامپیوتر برکلی دانشگاه کالیفرنیا آغاز بهکار کرد. این پروژه در ابتدا POSTGRES نام داشت و به پایگاه داده قدیمی انگرس اشاره میکرد که در برکلی نیز توسعه یافته بود. هدف پروژه POSTGRES افزودن حداقل ویژگیهای موردنیاز برای پشتیبانی از انواع دادهها بود. در سال ۱۹۹۶، پروژه POSTGRES به PostgreSQL تغییر نام داد تا بهوضوح پشتیبانی از SQL را نشان دهد.
هدف این پروژه، بهکار بردن کمترین ویژگیها برای پشتیبانی کامل از انواع دادهها بود. محصولات نرم افزار مربوط به این 4 حوزه با هم ترکیب می شوند تا یک معماری کاربردی ایجاد کند و از وبسایت شما میزبانی کند. LAMP محبوب ترین پشته ای است که مخفف Linux ، Apache، MySQL و PHP، Python یا Perl است. اگر در این پشته به جای MySQL از PostgreSQL استفاده کنیم، پشته LAPP به وجود می آید. همچنین، ایندکس هایی که در این سیستم به کار می روند برای بالا بردن سرعت پردازش کوئری هایی است که با داده های زیادی سروکار دارند. در واقع، با ایندکس بدون نیاز به بررسی تک تک ردیف ها و بلوک ها می توان به طور مستقیم به یک ردیف خاص دسترسی پیدا کرد.
یکی دیگر از انواع دیتابیس، microsoft access است که در پایگاه داده رابطه ای استفاده می شود و همانند دیتابیس Microsoft SQL Server تنها از سیستم عامل های ویندوز پشتیبانی می کند. این DataBase برای پروژه های دارای مقیاس بزرگ ایده آل نمی باشد و به راحتی می تواند زبان های برنامه نویسی C ،#C ،++C ،Java ،VBA و Visual Rudimental.NET را قدرتمند کند. PostgreSQL بسیار توسعهپذیر است؛ زیرا عملیاتهای آن کاتالوگمحور است؛ یعنی اطلاعات در پایگاههای داده، ستونها، جداول و… ذخیره میشوند. حتی میتوانید کدهای خود را از زبانهای برنامهنویسی مختلف بدون کامپایل مجدد پایگاه دادهتان بنویسید و انواع دادههای خود را تعریف کنید. پایگاه دادهی PostgreSQL یک سیستم قدرتمند با استانداردهای بالا برای اطلاعات دولتی ارائه میدهد که PostGIS نامیده میشود. این سیستم صدها تابع مختلف را برای پردازش دادههای هندسی در قالبهای گوناگون ارائه میدهد.
همچنین می توانید با عضویت در کمپین آموزشی بی لرن، از دوره های آموزشی رایگان و کاربردی در زمینه های مختلف به صورت تخصصی و حرفه ای بهره مند شوید. با توجه به مسیر یادگیری در زمینه های مختلف می توانید برای شروع طراحی سایت از آموزش MySQL بهره مند شوید. یکی از معایب موجود در PostgreSQL، نبودن ابزارهای تجدید نظر در وضعیت فعلی یک بانک اطلاعاتی می باشد. با نبودن این ابزار ها باعث می شود که مهندسان DB متوجه نارسایی نشوند یا خیلی دیر متوجه نارسایی شوند. سرعت بالا و سادگی در استفاده.موتور آن از JSON و دیگر اسناد NoSQL پشتیبانی می کند.هر نوع ساختاری از داده ها می تواند ذخیره و به سرعت درخواست داده شود.قابلیت نوشتن Schema بدون downtime (قطع شدن پایگاه). برای شرکت هایی که دارای محدودیت بودجه هستند و نیاز به قابلیت هایی همچون تعداد رابط های کاربری و پشتیبانی از JSON می باشند، بسیار ایده آل است.
چون یک سیستم مدیریت پایگاه داده در اطراف داده ها یک پوشش محافظ ایجاد می کند که داده ها در داخل آن زندگی کنند تا نحوه دسترسی و دستکاری آنها کنترل شود. اوراکل همچنین نسخههای پیشرفته MySQL را با افزونههای اختصاصی، خدمات تکمیلی، برنامههای افزودنی و پشتیبانی قوی از کاربر ارائه میدهد. برای درک بهتر MySQL، باید درک بهتری از مدل های کلاینت-سرور و پایگاه های داده رابطه ای داشته باشید. به عبارت ساده، دادههای شما در قسمتهای مختلف ذخیرهسازی جداگانه که به عنوان جداول نیز شناخته میشوند، تقسیم میشوند، برخلاف تخلیه همه چیز در یک واحد ذخیرهسازی بزرگ انفرادی. تفاوت اصلی بین این دو پایگاه داده آن است که PostgreSQL پایگاه داده منبعباز، اما Oracle سیستم پایگاه داده بسته است.
در کنار پایگاه داده ها، سرویس هایی وجود دارند که در خود، پایگاه داده ها را نگهداری می کنند. یکی از این DBMS ها، PostgreSQL نام دارد که شناخت کامل آن با تمام نکات موجود، شما را در استفاده بهتر PostgreSQL کمک می کند. در صورتی که دنبال یک مقاله جامع در زمینه شناخت PostgreSQL هستید، می توانید از این مقاله کمک بگیرید. اگر بهدنبال پایگاه داده توزیعشده برای برنامههای کاربردی تراکنشی و تحلیلی مدرن هستید که با دادههای چندساختاری و بهسرعت درحالتغییر کار میکند، MongoDB گزینهای بهتر است. اگرهم پایگاه داده SQL با نیازهای شما مطابقت دارد، Postgres انتخابی عالی برایتان خواهد بود.
امروزه PostgreSQL بهعنوان یک پایگاه داده پرکاربرد در سازمانهای کوچک تا بزرگ و حتی در محیطهای ابری استفاده میشود. قدرت آن در دسترسی به اطلاعات، مقیاسپذیری بالا، امنیت و انعطافپذیری سبب شده است تا شرکتها و توسعهدهندگان بسیاری به سمت استفاده از آن جذب شوند. وقتی صحبت از پایگاههای داده میشود، Postgres همین کار را برای ما انجام میدهد. شما فقط یک کوئری ساده انگلیسی مینویسید و نتایج دلخواه را به شما میدهد؛ درحالیکه تمام فرایندهای پرپیچوخم را پنهان میکند. از آنجایی که تضمینی وجود ندارد که داده ها پس از نوشتن به صورت موفقیت آمیز به رپلیکیشن منتقل شوند، این حالت ممکن است منجر به ناسازگاری موقت داده ها بین سرور اصلی و سرور رپلیکیشن شود. تا زمانی که WAL مربوطه به رپلیکیشن نپیوندد و به دیتابیس آن اعمال نشود، مشتریانی که از این رپلیکیشن ها میخوانند، اطلاعات جدید را در کوئری خود نخواهند دید.
سرویس قوی و پایدار که برای نصب و راهاندازی سیستم مدیریت محتوای وردپرس بهینه شده است. حال پس از ارائه تاریخچه مختصری از پایگاه داده PostgreSQL ، ادامه این مقاله به شرح ویژگیهای PostgreSQL اختصاص داده شده است. این نمودار موارد استفاده زیادی را توسط PostgreSQL نشان می دهد – پایگاه داده ای که تقریباً تمام موارد استفاده مورد نیاز توسعه دهندگان را شامل می شود. همچنین این مهم ، انعطاف و قابلیت های بسیار زیادی را برای برنامه نویسان و توسعه دهندگان بوجود آورده است. در این بخش، به روشهای بهینهسازی و برخی نکات نهایی برای عملکرد بهتر و استفاده حداکثری از قابلیتهای PostgreSQL میپردازیم.
بهطور معمول، سازمانها برای انتقال برنامههای قدیمی به یک پلتفرم مدرن و متن باز، استفاده از این دیتابیس را ترجیح میدهند؛ چون با فضای ابری سازگاری بالایی دارد و به قابلیت مدیریت خطا مجهز است. PostgreSQL هر کوئری را بهجای یک رشته، در یک فرایند جداگانه پردازش میکند. بنابراین تواناییاش برای استفاده موثر از چند هسته CPU در پردازش یک کوئری محدود میشود. این معماری کمکارآمد، منجربه فرایند غیربهینه در بارهای کاری سنگین CPU خواهد شد. در کنار مزایا، معایب PostgreSQL هم قابل توجه هستند؛ چون به ما کمک میکنند تا تصمیمات هوشمندانه و آگاهانهتری بگیریم. اکثر فریمورک های وب مدرن مثل PHP، Hibernate، NodeJS و Django این امکان را به شما می دهند که با پایگاه داده Postgres ارتباط برقرار کرده و با داده ها و آبجکت های آن تعامل داشته باشید.
یکی دیگر از ویژگی های قابل توجه Postgres امکان بازیابی داده ها از منبع خارجی است. این منبع می تواند یک فایل سیستم، پایگاه داده رابطه ای، یا حتی یک وب سرویس باشد. علاوه بر این، این سیستم از Datawrapper های خارجی هم پشتیبانی می کند و این ویژگی باعث می شود پایگاه داده با استفاده از SQL معمولی به پایگاه داده ها یا استریم های خارجی متصل شود. PL/PGSQL زبانی است که توسط PostgreSQL توسعه داده شده است و به عنوان یک زبان رویه ای دارای ویژگی های مدرن و متنوعی است. این زبان از داده JSON پشتیبانی می کند که بسیار سبک وزن است و انعطاف پذیری را تضمین می کند.
Postgres تنها یک سیستم رابطه ای نیست بلکه از نوع object-relational است. یعنی به نوعی بین پایگاه داده رابطه ای و شی گرا قرار دارد و هم از کوئری رابطه ای و هم از کوئری غیررابطه ای پشتیبانی می کند. کوئری های رابطه ای از زبان SQL استفاده می کنند و در مقابل کوئری های غیررابطه ای بر اساس JSON هستند. در عصر حاضر، تقریباً هر نرم افزار یا برنامه وب به یک پایگاه داده در backend نیاز دارد. افزایش تراکنش های انجام شده در هر ثانیه و ترابایت داده های ذخیره شده نیاز به یک چارچوب پایدار و انعطاف پذیر برای ذخیره و ارائه آن داده ها دارد.
فرستنده WAL تمام دیتای WAL را بر روی رپلیکیشن های متصل شده پیاده میکند اما این اتفاق به صورت asynchronous و بعد از اینکه WAL نوشته شد می افتد. PostgreSQL از سال ۱۹۹۵ در شکل کنونی خود وجود دارد، اما ریشههای آن به زمانهای بسیار گذشته برمیگردد. این پروژه در اواسط دهه ۱۹۷۰ در دانشگاه کالیفرنیا، برکلی ایجاد شد و نام آن « Interactive Graphics and Retrieval System» یا به اختصار «Ingres» بود. در دهه ۱۹۸۰، نسخه بهبودیافتهای از آن پس از Ingres به نام «Postgres» معرفی شد. پروژه در سال ۱۹۹۳ در برکلی به پایان رسید اما توسط جامعه متن باز دوباره به عنوان Postgres95 ادامه یافت. در سال ۱۹۹۶، نام آن به PostgreSQL تغییر یافت تا حمایت جدید آن از SQL را نشان دهد و از آن زمان این نام را حفظ کرده است.
این دیتابیس از دادههای جغرافیایی پشتیبانی میکند و آنها را با کمترین تلاش، در خود نگه میدارد. بنابراین اپلیکیشنها میتوانند فاصله بین نقاط را محاسبه کنند و نتیجه این محاسبات مکانی را به برنامههای نقشهمحور، لجستیک و کشاورزی ارائه دهند. مقیاسپذیری، قدرت بالا و توانایی مدیریت سطوح بالای ترافیک، PostgreSQL را برای موبایل، وب و شبکههای اجتماعی به بهترین انتخاب تبدیل میکند. سایر اپلیکیشنها با حجم بالای داده و نیاز به ذخیره تمام آنها، با اتکا به همین ویژگیها از دیتابیس PostgreSQL قدرت میگیرند. ابزارها و نرمافزارهای Open-source تحول عظیمی را در صنعت IT رقم زدند؛ سیستم عامل لینوکس یکی از مشهورترین آنها است؛ اما دقیقا همین موضوع، یکی از معایب PostgreSQL محسوب میشود.
بههمیندلیل هم برای ارائه ورودی به مدلهای زبان بزرگ (LLM) استفاده میشود. بهعلاوهکه توسعهدهندگان هوش مصنوعی، اغلب از PostgreSQL برای ساخت مدلها و نمایندههای AI استفاده میکنند. برخی ویژگیهای PostgreSQL بسیار مشهود و کارآمد هستند که باعث صرفهجویی در زمان و عملکرد متخصصان داده میشود. قابلیتهای چشمگیر مانند ذخیرهسازی اشیا بزرگ از نوع باینری مثل تصاویر، صداها، ویدیو و نقشهها، در این ویژگی قرار میگیرند. PostgreSQL در سال 1986، به سرپرستی پروفسور مایکل استون بریکر (Michael Stonebreaker) در دانشگاه کالیفرنیا آغاز شد.
دراصل، PostgreSQL برای اجرا روی پلتفرمهای مشابه یونیکس طراحی شده بود و پسازآن، روی پلتفرمهای مختلف مانند ویندوز و macOS و Solaris اجرا شد. پایگاه داده PostgreSQL توسط گروهی مجرب از توسعهدهندگان پشتیبانی میشود که تلاش بسیاری در تبدیل آن به یک سیستم DBMS بسیار قابل اعتماد داشتهاند. حال برای شناخت بهتر پایگاه داده PostgreSQL بهتر است در ادامه به شرح مختصری از تاریخچه این سیستم مدیریت بانک اطلاعاتی پرداخته شود. یکی از پرکاربردترین افزونهها، PostGIS است که به PostgreSQL قابلیتهای ذخیرهسازی، پردازش و تجزیه و تحلیل دادههای جغرافیایی را اضافه میکند. PostGIS بهعنوان یک افزونه قوی GIS، توسعهدهندگان را قادر میسازد تا دادههای مکانی و هندسی را بهصورت کارآمد مدیریت کنند. با افزودن افزونه PostGIS، میتوانید با دادههای جغرافیایی همانگونه که با انواع دادههای دیگر کار میکنید، برخورد کنید.
PostgreSQL یک سیستم پایگاه داده رابطهای متنباز و رایگان است که بهعنوان یکی از قدرتمندترین و محبوبترین سیستمهای مدیریت پایگاه داده (RDBMS) در دنیا شناخته میشود. این پایگاه داده بهخوبی از استاندارد SQL پشتیبانی میکند و با انعطافپذیری بالا، قابلیت مقیاسپذیری و انطباقپذیری با نیازهای مختلف، انتخاب ایدهآلی برای بسیاری از کسبوکارها، توسعهدهندگان و محققان است. بنابراین، رسیدگی به این دادهها یکی از مهمترین مسائل این پروژهها است. برای این منظور، بانک اطلاعاتی PostgreSQL قابلیتهای تحلیلی فوقالعاده و موتور قدرتمند SQL را ارائه میدهد. این پایگاه داده کمک میکند تا حجم بالایی از دادهها به آسانی مدیریت شوند.
در حال حاضر پروژه PostgreSQL به انتشار عمده ادامه میدهد و همه چیز تحت یک مجوز رایگان و منبعباز در دسترس است. این پایگاهداده تقریباً برای لینوکس، ویندوز و macOS دردسترس است و اطلاعات را بهخوبی ذخیره میکند. 6- اجراکننده[11]، برنامهی ایجادشده توسط برنامهریز را میگیرد و پردازش بالاترین گره را آغاز میکند. اجراکننده، یک درخت برنامهایی را اجرا میکند که شبکهی تقاضا-کشش[12] خط لولهی گرههای پردازششده است. هر گره در زمان فراخوانی در رشتهی خروجی خود چندتایی بعدی را تولید میکند. هر گرهی متصل هر دو دنبالهی چندتایی ورودی را به یک دنباله تبدیل میکند.
در نتیجه، بهعنوان یک کاربر PostgreSQL، از یک منبع غنی از منابع آموزشی و فنی بهرهمند خواهید شد. پایگاه داده PostgreSQL یک سیستم پایگاه دادهی ارتباطی شیگرا و منبع باز است که برای اولینبار در سال 1997 با نام “Ingres” ایجاد شد. در اواخر دههی 1990، Postgre استانداردهای SQL را پذیرفت و نام “PostgreSQL” را اتخاذ کرد. معماری مفهومی مذکور میتواند در فرایند اعتبارسنجی مرحلهی آخر و در نتیجه ایجاد یک معماری منسجم کمک کند. PostgreSQL به عنوان یک پروژه متنباز با جامعهای بزرگ و فعال، بهطور مداوم بهروزرسانی میشود.
PostgreSQL به عنوان یکی از پایگاه های ارتباطی با قابلیت پشتیبانی از ویژگی های NoSQL به حساب می آید. فراموش نکنید که PostgreSQL به کاربران قابلیت تعریف انواع داده های خاص را می دهد. این پایگاه داده در بهبود و انعطاف پذیری جدول مورد استفاده قرار می گیرد. سیستم های مدیریت پایگاه داده برنامه هایی هستند که برای مدیریت بانک های اطلاعاتی طراحی شده اند. دیتابیس aerospike دارای قابلیت Key-value می باشد و به عنوان قدرتمند ترین DataBase در زمینه کلاسترینگ به حساب می آید.
در مقابل، گرههای موجود در سطوح پایین، پویشی از جدولهای فیزیکی یا پویش ترتیبی[13] یا پویش نمایهای[14] را ترکیب میکنند. اجراکننده از سیستم ذخیرهسازی استفاده میکند درحالیکه ارتباطات پویششده عملیات مرتب کردن و پیوند را اجرا و شرایط را ارزیابی و در نهایت چندتاییهای مشتقشده[15] را باز میگرداند. این ویژگیها PostgreSQL را به یکی از قدرتمندترین و محبوبترین سیستمهای مدیریت پایگاه داده در دنیای فناوری تبدیل کردهاند. این پایگاه داده به خاطر امکانات متنوع و متن باز بودن، محبوبیت زیادی پیدا کرده است. سایت رسمی PostgreSQL خودش را به عنوان پیشرفتهترین پایگاه داده رابطهای متن باز (The World’s Most Advanced Open Source Relational Database) معرفی میکند.
Elasticsearch علاوه بر اینکه جزء انواع DataBase به حساب می آید، به عنوان یک موتور جستجوی open-source نیز می باشد. PostgreSQL که با نام Postgres نیز شناخته می شود، توسط مایکل استون برکر از دانشگاه کالیفرنیا، برکلی توسعه داده شد. این پروژه به عنوان پروژه Ingres شروع شد و بعداً به Postgresql همانطور که امروزه می شناسیم تکامل یافت. در سال 1982، مایکل استون بریکر پروژه ای post-Ingresرا برای رسیدگی به مشکلات سیستم های پایگاه داده معاصر آغاز کرد. او در سال 2014 جایزه تورینگ را برای پروژه ها و تکنیک های پیشگام در آنها دریافت کرد.
دلیل این موضوع هم سرشناسی آن در قابلیتهای ممیزیاش، انطباق و حفاظت از دادههای مهم و حیاتی است. اگر در این زمینه نگرانی هایی دارید و برای خرید یک سرور مجازی مناسب و قوی به دنبال یک منبع معتبر هستید، می توانید به کیفیت محصولات و پشتیبانی قدرتمند operavps اعتماد کنید. توصیه می کنیم برای مشاهده ویژگی های هر کدام از پلن ها به صفحه خرید سرور مجازی (Buy VPS) مراجعه کنید و با یک انتخاب درست، مسیر خود را روشن تر کنید. این فضای حافظه برای عملیات bitmap، مرتب سازی، پیوندهای ادغامی و هش استفاده می شود تا داده ها را در فایل های موقت بنویسد. این سرور ساختار بسیار ساده ای دارد و از حافظه مشترک، فرآیندهای پس زمینه و فهرست ساختار داده تشکیل شده است.
PostgreSQL دارای چند پایگاه داده است که باهم یک کلاستر پایگاه داده را تشکیل می دهند. وقتی مقداردهی اولیه انجام می شود، پایگاه داده های template0، template1 و Postgres ایجاد می شود. محتوای دو دیتابیس template0 و template1 موقع مقداردهی اولیه یکسان است ولی کاربر برای ایجاد آبجکت های موردنیاز خود فقط می تواند از template1 استفاده کند. پس پایگاه داده کاربر با شبیه سازی پایگاه داده template1 ایجاد می شود. داده های موردنیاز برای کلاستر در دایرکتوری داده کلاستر ذخیره می شود که به آن PGDATA گفته می شود.
برنامه نویسی ربات ثبت نام