کاشی پشت کابینتی ایجاد کنید. یک قلدر دبیرستانی از آن می ترسید

و گفته میشود اگر کسی او را قتلعام کرده باشد لالجینی نیست و فرد کشته شده لالجینی نیست پلیس جنایی همدان پیگیر ماجراست خبر اصلی از کانالهای اخباری معتبر لالجین اطلاعرسانی خواهد شد. خوارزمشاه در سال ۵۹۰ ه.ق به دارالملک همدان رسید و عراقیان را که در همدان استقرار یافته بودند، خوار و خاکسار داشت… محمد مرعشی به جای مرتضی، به حکومت ساری دست یافت و ظهیرالدین مرعشی همچنان در پناه دربار کیاییان گیلان بود. سید محمد با اطلاع از اوضاع، به ملک کاووس گفت که پیششرط صلح این است که رستمداریان ظهیرالدین را دیگر به قلمرو خود راه ندهند. یورش افغانها به سرکردگی محمود افغان از رئیسان طایفهٔ غلجایی که در اواخر دورهٔ صفویه به شهرهای بزرگ و کوچک ایران همچون اصفهان، قزوین و کاشان تاخته و به کشتار و چپاول مردم پرداختند، ویرانگرتر از سایر موارد بوده است؛ چراکه هنوز هم کلمات اوغان (افغان) و ازبک در ذهن سالخوردگان تداعی ترس را به همراه دارد. آنگونه که از نوشتهٔ مستوفی برداشت میشود، لالجین در سدهٔ هشتم هجری از مهمترین و بزرگترین دهستانهای منطقهٔ همدان بهشمار میرفته است؛ چراکه نویسنده تنها به نام لالجین و چهار روستای بزرگ دیگر از میان ۷۵ روستای بخش فریوار اشاره کرده است. به اعتقاد برخی از محققان، نام کنونی شهر لالجین تغییریافتهٔ واژهٔ «لاچین» است که نام پرندهای شکاری و عنوان یکی از قبیلههای ترک بوده است.

به اعتقاد برخی مورخان، گروهی از قبیله ترک لاچین در قرن ۱۱میلادی از جنوب ترکمنستان به هند و آذربایجان مهاجرت کردند که از شاخصترین افرادی که از قبیله لاچین هند هستند بیدل دهلوی شاعر بزرگ سبک هندی است. ↑ «ناقوس ساعت تاریخی تهران به صدا درآمد و نود درصد مردم شهر تهران را ناشنوا کرد». این صفحه آخرینبار در ۲۶ مارس ۲۰۲۰ ساعت ۱۶:۲۶ ویرایش شده است. شهری به نام لاچین در جمهوری آذربایجان است که از سال ۱۹۹۲تا ۲۰۲۰ ارمنستان آن را اشغال کرده بود ولی جمهوری آذربایجان آن را درسال ۲۰۲۰آزاد کرد. بهمن نامور مطلق معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور از انتخاب لالجین به عنوان شهر جهانی سفال خبر داد و افزود: در راستای ارسال پروندههای این دو شهر (لالجین و مشهد) به شورای جهانی صنایع دستی، داوران این شورا اردیبهشت ماه سال۱۳۹۵ازشهرهای مشهد و لالجین بازدید کردند و داوری خود را ارائه دادند و نتایج آن را برای کارشناسان عالی شورای جهانی صنایع دستی ارسال کردند. ↑ «وضعیت بیکاری و اشتغال شهرهای کشور از ۱۳۳۵ تا ۱۳۸۵». جمعیت لالجین پس از سال ۱۳۲۹ خورشیدی روبه افزایش نهاده است؛ به گونهای که بیشترین میزان رشد جمعیت این شهر مربوط به سالهای ۱۳۵۵ تا ۱۳۶۵ خورشیدی است که طی این مدت جمعیت لالجین سالیانه بهطور میانگین ۴٫۵ درصد افزایش یافته است.

اما «لالهجین» تحریر و تلفظ فارسی نام این شهر بوده و نام صحیح آن به شکل ترکی آذری یعنی «لَلین» یا «لالون» است. ساکنین لالجین به لهجهای خاص از زبان ترکی آذربایجانی سخن میگویند که نسبتاً با گویش مردم آذربایجان متفاوت بوده و از نظر لحن تکلم به ترکی قشقاییهای استان فارس و ترکی شاهسونی استانهای قم و مرکزی نزدیک است. چهار دانگ از کل زمینهای لالجین متعلق به خان لالجین (غلامعلی خزایی) بوده و دو دانگ دیگر آن نیز به نصرتالملک علیخان پسر رستمخان قراگزلو تعلق داشته است. امروزه دو دانگ سهم نصرتالملک علیخان پسر رستمخان قراگزلواز شهر لالجین موقوفه بوده و این امر مشکلات بسیاری را در پی داشته است؛ البته سازمان اوقاف و امور خیریه، مدرک معتبری مبنی بر موقوفهبودن زمینها به مسئولان و معتمدان این شهر (از جمله شورای شهر لالجین) ارائه نکرده است. به اعتقاد برخی از محققان، لالجین قدیم در سمت جنوب غربی شهر امروزی قرار داشته است؛ البته ریشسفیدان این مطلب را تأیید نکرده و منطقهٔ مذکور را خرابههای روستای موسیآباد (میسیووا) میدانند؛ بهطوری که در تاریخ مفصل همدان نیز از این روستا سخن به میان آمده است.

پزشک فرانسوی ناصرالدین شاه، در تاریخ ۱۶ ذی القعده ۱۳۱۲ برابر با ۱۲ اردیبهشت ۱۲۷۴ توانستند مجوزی را که در پی آن بودند به دست بیاورند. همچنین جشنهای ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی ایران به مناسبت دوهزار و پانصد سال تاریخ مدون شاهنشاهی ایران و در زمان سلطنت محمدرضا پهلوی از تاریخ ۱۲ تا ۱۶ اکتبر ۱۹۷۱ (برابر با ۲۰ تا ۲۴ مهر ۱۳۵۰) در تخت جمشید برگزار شد. لالجین در طول تاریخ دو بار بهشدت ویران گشته است؛ یکی در حمله مغولها و دیگری در یورش افغانها. این شهر در طول جغرافیایی ۴۸ درجه و ۲۸ دقیقهٔ شرقی و عرض جغرافیایی ۳۴ درجه و ۵۸ دقیقهٔ شمالی قرار گرفته و ۱۷۳۱ متر از سطح دریا ارتفاع دارد. لالِجینْ (لالهجینْ) شهر لالجین یکی از شهرهای شمالی استان همدان است که در بخش لالجین شهرستان بهار واقع شده است. لالجین در محاورات مردم استان همدان اغلب بهصورت «لَلین» و «لالون» تلفظ میشود. گفتنی است امروزه خلاف آنچه عنوان میشود عموم تولیدکنندگان از رنگهای شیمیایی برای محصولات خود استفاده میکنند و در این میان یک شرکت هنر- دانش بنیان در اصفهان به تولید رنگهای دوستدار محیط زیست پرداخته که از این طریق به تولید و ارائه قلمکاری اصیل به شیوه کاملاً دستی و بدون استفاده از چاپ بلکه بهشکل نقاشی بر روی پارچه میپردازد و از این طریق به عنوان اولین احیا کننده، این هنر ناب را اصالت بخشیده است.

اگر دوست دارید این نوشتار را داشته باشید و مایل به دریافت اطلاعات بسیار بیشتر در مورد کاشی صدف لطفا به بازدید از وب سایت ما.